Contact

Heeft u vragen of hulp nodig?

Heeft u een vraag over de wet- en regelgeving rondom de meldplicht voor gedetacheerde werknemers? Raadpleeg dan eerst de veelgestelde vragen.

Heeft u een vraag over de wet- en regelgeving rondom de meldplicht voor gedetacheerde chauffeurs? Raadpleeg dan eerst de veelgestelde vragen voor de transportsector.

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen, kijkt u dan op rijksoverheid.nl. Voor algemene informatie over wet- en/of regelgeving kunt u contact opnemen met Informatie Rijksoverheid via rijksoverheid.nl.

Voor meer informatie over de meldplicht voor gedetacheerder werknemers, het minimumloon en andere geldende arbeidsvoorwaarden en meer algemene informatie over wonen en werken in Nederland kunt u ook terecht op de volgende sites:

Vragen over het Nederlandse online meldloket

Heeft u technische vragen over het online meldloket of ondervindt u technische problemen, neemt u dan contact op met de helpdesk van het meldloket. U vindt de contactgegevens van de Technische Helpdesk in het online meldloket.

Advies en ondersteuning

Twijfelt u of de meldingsplicht voor u geldt of voor degene die u inhuurt? Vraag uw personeelsadviseur of HR-medewerker om ondersteuning of raadpleeg uw brancheorganisatie.

Liaisonbureau

Het Liaisonbureau is een wettelijke schakel in de uitwisseling van (persoons)gegevens met andere landen. Heeft u vragen omtrent de uitwisseling van (persoons)gegevens, in het kader van de handhaving van de WagwEU of over detachering onder de regels van het Europese mobiliteitspakket, dan kunt u contact opnemen met het Liaisonbureau via ailiaisonbureau@minszw.nl. U vindt hier een overzicht van alle nationale liaisonbureaus in de verschillende lidstaten.