Veranderingen meldloket juli 2022

Naar aanleiding van wensen en signalen van gebruikers is per juli 2022 een aantal veranderingen in het meldloket gedaan.

Wat is er veranderd?

Uitleg toegevoegd bij de voornaam, voorvoegsel en achternaam

Bij het invullen van een nieuwe melding is bij de velden ‘voornaam’, ‘voorvoegsel’ en ‘achternaam’ uitleg toegevoegd over wat hier ingevuld moet worden. Klik met je muis op het vraagteken, dan krijg je de uitleg te zien.

Uitleg toegevoegd bij het veld ‘wettelijk vertegenwoordiger’

Bij het invullen van een nieuwe melding is bij het veld ‘wettelijk vertegenwoordiger’ uitleg toegevoegd over wat hier ingevuld moet worden. Klik met je muis op het vraagteken, dan krijg je de uitleg te zien.

Controle e-mailadres

In aanvulling op de controles op het juiste e-mailadres wordt bij het invullen van het e-mailadres voor de contactpersoon van de klant/opdrachtgever voortaan ook gecontroleerd of dit mailadres juist is.

Veelgestelde vragen en antwoorden (technische vragen en antwoorden)

In het meldloket is in het menu onder ‘Contact en ondersteuning’ de optie ‘Veelgestelde vragen’ toegevoegd. Als je daar op klikt, zie je welke vragen er veel gesteld worden door gebruikers met de antwoorden.