Moet ik bij een nieuwe melding alle gegevens opnieuw invullen?

U heeft de mogelijkheid om informatie uit een eerder ingediende melding te kopiëren, zodat u bepaalde gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen bij een nieuwe melding.

U kunt kiezen welke onderdelen van de melding u wilt kopiëren: de gegevens van u als werkgever, de gegevens van uw klant/opdrachtgever en/of de gegevens van het project (inclusief de gegevens van uw werknemers). U kunt deze functie vinden op de pagina ‘Mijn meldingen’. U kunt bij elke eerder ingediende melding kiezen voor de kopieerfunctie door op het icoontje ‘kopiëren’ te klikken.